εναλλακτικος τουρισμος στην κρητη, ελλαδα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

εταιρικες διοργανωσειςΙκανοποιημένοι εργαζόμενοι κάνουν μια εταιρία να δουλέψει πιο αποδοτικά! Ενθαρρύνετε, εμπνεύστε, διασκεδάστε με τους συναδέλφους και τους υπαλλήλους σας και υποστηρίξετε τα όνειρά σας. Οι εταιρικές εκδηλώσεις της Cretan Adventures προσφέρουν σημαντικά αποτελέσματα που θα βελτιώσουν τις σχέσεις των υπαλλήλων σας και θα προωθήσουν την εταιρία σας.

Ταξίδια Κινήτρων

Επιβραβεύστε τα στελέχη της εταιρίας σας και προωθείστε το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας μέσα από υπαίθριες δραστηριότητες στη φύση της Κρήτης προβάλλοντας την εταιρία σας και πετυχαίνοντας αύξηση στις πωλήσεις προσφέροντας ένα ταξίδι κινήτρων ή δραστηριότητες στη φύση για τους πελάτες ή/και τους εργαζομένους σας!

 

Team Building Activities

Τα παιχνίδια δυναμικής ομάδας ή Team Building Activities είναι διασκεδαστικά παιχνίδια που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας και του ομαδικού πνεύματος ενός γκρούπ.

Τα παιχνίδια αυτά απευθύνονται σε εταιρείες,  σχολεία, συλλόγους και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο όπου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά η τόνωση και το δέσιμο μιας ομάδας ατόμων. Στήνονται στη φύση ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος κατά βούληση από τους εξειδικευμένους συνοδούς της εταιρείας μας και μπορούν να έχουν τις εξής μορφές: Κυνήγι Θησαυρού, Mini Olympics, Orienteering συνδιάζοντας πάντα την ψυχαγωγία με τη δράση και τη στρατιγική των μελών της κάθε ομάδας!

 

 

 

 

 

Πάρκο Περιπέτειας

Το εντυπωσιακό κινούμενο Πάρκο Περιπέτειας συνδυάζει ασυνήθιστες υπαίθριες δραστηριότητες όπως αναρρίχηση, ιπτάμενο πέρασμα (flying fox), κατάβαση με σχοινί, κλπ. και μπορεί να στηθεί στο χώρο που εσείς επιλέγετε έπειτα από έλεγχο των ανθρώπων της Cretan Adventures!

 

 

 

 

 

 

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Όταν οι άνθρωποι εργάζονται μαζί κατά τρόπο συλλογικό, το αποτέλεσμα είναι να ενισχύεται η συνεργασία, η παραγωγικότητα, η καινοτομία, η ποιότητα καθώς και η ικανοποίηση των συμμετεχόντων!

Μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια στη φύση αναδεικνύεται η παρουσία των συμμετεχόντων καθώς και η δράση την οποία αναλαμβάνουν μέσα σε αυτά η οποία όχι απλώς ψυχαγωγεί και ενδυναμώνει τη σχέση με τους συναδέλφους τους αλλά και μέσα από ανάλυση που μπορεί να επιδοθεί στο τέλος της ψυχαγωγίας, είναι ένα δυνατό κλειδί ώστε να διαμορφωθεί το κατάλληλο προφίλ του καθενός με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης και επικοινωνίας μεταξύ των στελεχών, την κινητοποίηση ή και την επιβράβευση μέσα στην εργασία!

 

εταιρικες διοργανωσεις

 

 Copyright © Cretan Adventures - All rights reserved
[Created by iWorx -|- SEO by Artkreta.gr]