εναλλακτικος τουρισμος στην κρητη, ελλαδα

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ & ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Παιδικές εκδρομές και κατασκηνώσεις στην ΚρητηΤο φυσικό περιβάλλον είναι ένας χώρος ιδανικός για έκφραση και δημιουργία. Πάνω σ’ ένα ξεχασμένο μονοπάτι, σ’ ένα όμορφο οροπέδιο ή μέσα στην επιβλητικότητα και την ηρεμία ενός καταπράσινου δάσους, πεζοπορώντας, παίζοντας παιχνίδια προσανατολισμού και συμμετέχοντας ενεργά και σε άλλες ομαδικές δραστηριότητες στη φύση, τα παιδιά και οι νέοι μπορούν να διασκεδάσουν, να αθληθούν να δημιουργήσουν, να ακονίσουν το μυαλό τους.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα γνωρίσουν την άγνωστη - για τους πολλούς - Κρήτη, μαθαίνοντας παράλληλα την ιστορία του τόπου και το σημαντικότερο θα ξεκινήσουν να αντιμετωπίζουν τις διάφορες προκλήσεις, μέσα σ’ ένα κλίμα συνεργασίας και συντροφικότητας ανακαλύπτοντας έτσι και τις προσωπικές τους δυνατότητες είτε συμμετέχοντας σε μονοήμερες εκδρομές που διεξάγονται όλο το χρόνο είτε μέσα από τις 8ήμερες και 15μερες καλοκαιρινές κατασκηνώσεις περιπέτειας της Cretan Adventures!

Αν για σας που θέλετε να ξεχωρίσετε και να εκπλήξετε το παιδί σας και τους φίλους του με ένα διαφορετικό party, τα ομαδικά παιδικά παιχνίδια της Cretan Adventures για εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους είναι η καλύτερη επιλογή σας!

 Copyright © Cretan Adventures - All rights reserved
[Created by iWorx -|- SEO by Artkreta.gr]